Budujete bazén? Venkovní keramická dlažba je vhodnou volbou

Pokud uvažujete o výstavbě bazénu nebo o rekonstrukci stávajícího, rozhodně vás nemine volba vhodné dlažby. Nejlepším řešením jsou venkovní keramické dlažby. Mezi jejich výhody patří nejen vlastnosti jako odolnost či protiskluznost, ale také velký výběr z nejrůznějších designů a možnost funkčně i esteticky propojit interiér domu s jeho okolím včetně bazénu.

Hlavní předností využití keramických materiálů v okolí bazénu je pak to, že jsou protiskluzné i pro bosou nohu a zahrnují celou řadu prvků, jako jsou například bazénové krajovky či odtokové žlaby.Venkovní keramická dlažba se nevyužívá jen pro okolí, ale rovněž pro stavbu bazénu samotného.

Vybírat lze přitom nejen klasické bazénové obklady, ale například i mozaiky, které bazén doslova rozzáří, a finální výsledek bude mnohem lepší než v případě standardních plastových bazénů. Vedle nabídky keramických dlažeb a bazénových mozaik jsou k dispozici i speciální přelivové hrany, lemovky, odtokové žlaby a mnoho dalších speciálních bazénových prvků, bez kterých by bazén nebyl funkční. Dlažby pak mohou být rovněž speciálně upraveny technologií BIOSTOP, což zaručí nejvyšší stupeň hygieny. Tento speciální typ keramiky totiž zabíjí bakterie.

Kvalitní stavební chemie = snadná rekonstrukce starších bazénů

Renomovaní výrobci stavební chemie poskytují kompletní řadu produktů, které umožňují nejen kvalitně stavět, ale i snadno opravit poškozený povrch bazénu a následně instalovat obklad nebo bazénovou skleněnou mozaiku. Výsledný efekt v naprosté většině případů předčí i původní stav, kdy byl bazén zcela nový, poněvadž zejména mozaiky nabízí nejširší škálu barev, mohou být vyrobeny na zakázku (vlastní fotografie natištěná na mozaice) a poskytují i množství dekorací, jež činí každou realizaci zcela jedinečnou. Je přirozené, že při budování bazénu v době výstavby celého domu a zahrady na takové detaily nebyl čas nebo ani finanční prostředky. Nyní při rekonstrukci je situace obvykle zcela opačná.

V nabídce je velký výběr nadčasových designů a současných trendů

I v případě venkovních keramických dlažeb lze sledovat mnoho trendů. V módě je letos např. tradiční naturální styl, teracotta, moderní urban styl, toskánské dlažby s výrazným dekorem, nebo také dekorativní retro dlažby. Stálicí, která nikdy neomrzí, jsou pak moderní dlažby věrně imitující přírodní materiál – dřevo, pískovec nebo břidlici. Díky této variabilitě snadno propojíte interiér s terasou, bazénem, a dokonce i zahradou. Tyto dlažby jsou vizuálně tak dokonalé, že je lze na první pohled rozeznat od pravého materiálu jen velmi stěží. 
 
20.07.2015 | PR
  • Los Kachlos s.r.o.

    Los Kachlos je od roku 1996 významný český prodejce obkladů a dlažeb a výhradní dodavatel předních španělských i italských výrobců. Ve značkových showroomech v Praze, Brně, Zlíně, Uherském Hradišti a Bratislavě jsou k vidění obklady do koupelny , obklady do kuchyně , dlažby do interiéru i venkovní dlažby v nejrůznějších stylech a formátech a zejména té nejvyšší kvalitě.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444