Bratislava připravuje stavební veletrh CONECO 2005

Výhodné možnosti pro české firmy

Na dny 5. – 9. dubna 2005 připravuje společnost Incheba Expo Bratislava 26. ročník mezinárodního veletrhu stavebnictví CONECO, který se uskuteční ve spojení s 15. ročníkem mezinárodního veletrhu energetické efektivnosti a racionalizace využití energie RACIOENERGIA a  9. ročníkem specializované výstavy  klimatizace a vzduchotechniky CLIMATHERM.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Tento komplex veletrhů se v posledních letech stal projektem uznávaným odbornou veřejností v celoevropském měřítku. Oficiální účast České republiky na této rozsáhlé výstavní akci se připravuje pod záštitou Ministerstva průmyslu a obchodu ČR. Českým firmám, které mají zájem prezentovat se v Bratislavě v rámci této oficiální účasti je určena výhodná nabídka v podobě 50 – 100 % finančního příspěvku za náklady na pronájem čisté výstavní plochy. Zařazení do oficiální účasti přitom nemusí znamenat zahrnutí do jednoho bloku expozice českých firem, umožňuje i samostatné expozice rozmístěné podle nomenklaturního členění veletrhu. Výhodou je i informační mediální kampaň, kterou uhradí MPO ČR a která zahrne inzerci v odborném i denním tisku, tiskovou konferenci a distribuci propagačních materiálů na výstavišti, připravován je samostatný katalog českých firem zahrnutých do oficiální účasti ČR.
Společnost Incheba Praha, která je organizátorem české účasti, připravila praktickou službu pro vystavovatele z ČR, kteří se zúčastní veletrhu CONECO v Bratislavě a chtějí o 14 dnů později stejnou expozici prezentovat i na IBF v Brně. Takovým firmám Incheba nabízí zdarma uskladnění k přepravě zabalené expozice v prostorách bratislavského výstaviště a poté v potřebném termínu zajištění transportu na výstaviště v Brně.

Podrobnější informace o veletrzích CONECO, RACIOENERGIA a CLIMATHERM včetně přihlášek najdete na adrese www.incheba.sk. Manažerkou projektu oficiální účasti ČR je Helena Acsayová z pražské Incheby, kterou můžete kontaktovat na e-mailové adrese h.acsayova@incheba.cz.

08.12.2004
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444