Brána řemesel

2. ročník doprovodné výstavy veletrhu FOR HABITAT

Akce Brána řemesel pořádaná v rámci veletrhu FOR HABITAT (24.5. – 27.5.2007 v PVA Letňany) je určena pro prezentaci oborů řemeslné výroby se vztahem k bydlení. V roce 2006 byla uvedena poprvé, letos se pořadatelé snaží, aby se do ní zapojilo co nejvíce subjektů, tak aby se tato expozice stala pro návštěvníky pestřejší a ještě atraktivnější.

V rámci Brány řemesel budou mít firmy nebo samostatné fyzické osoby příležitost prezentovat nejen hotové výrobky, ale i živě předvádět jejich výrobu a také je na místě prodávat. Tento způsob prezentace s sebou přináší možnost získat řadu nových zákazníků.


S aktivní formou prezentace řemesel přímo ve výstavních prostorách má veletržní správa dlouholeté zkušenosti. Společnost ABF, a.s., pořádá již 10 let Soutěž učňů stavebních oborů (SUSO), která je součástí doprovodných programů některých veletrhů pořádaných nejen v Praze, ale i v jednotlivých regionech České republiky (Ostrava, Brno, České Budějovice, Plzeň, Hradec Králové, Ústí nad Labem, Litoměřice, Karlovy Vary) a Slovenska. Na soutěži se představují učni v oborech zedník, obkladač, truhlář a montér suchých staveb. Vzhledem k tomu, že o praktické ukázky řemesel je tradičně velký zájem, pořadatel se rozhodl dát v rámci Brány řemesel příležitost také dalším oborům a nejen učňům, ale i zkušeným českým řemeslníkům. 


Pro výstavu BRÁNA ŘEMESEL bude v prostorách Pražského veletržního areálu Letňany vyčleněn výstavní prostor o celkové ploše 1200 m2 v hale 4, přímo navazující na expozice veletrhu FOR HABITAT. Výstavní stánky budou uspořádány podle jednotlivých oborů a zaměření. K typovým stánkům je možné přiobjednat předváděcí plochu. 


Více informací najdete na http://www.forhabitat.cz/2007/aktuality.asp

21.03.2007 | Tisková zpráva
  • ABF, a.s.

    Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory veletrhů v České republice. Ve své hlavní oblasti podnikání, kterou je pořádání téměř čtyř desítek veletrhů ročně, zaujímá ABF, a.s. 1. místo v Praze a 2. místo v České republice. 


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444