Bohatý veletržní podzim pokračuje

Žeň veletrhů a výstav v oblasti bydlení, které přináší letošní podzim, začínala hned v prvních zářijových dnech výstavou INTERIER 2003. Zatímco jeho hlavním dějištěm byl Veletržní palác v Praze-Holešovicích, další velké akce věnované bydlení, stavebnictví i stavitelství se odehrají v Pražském veletržním areálu Letňany, Ve dnech 23.-25. září je letňanský areál místem 14. ročníku mezinárodního stavebního veletrhu FOR ARCH 2003 s bohatým odborným i společenským programem. V jeho závěru bude už pojedenácté vyhlášeno pět nejúspěšnějších účastníků prestižní soutěže Stavba roku.

Novinkou v programu veletrhu FOR ARCH 2003 jsou dvě samostatné výstavy. Na Salonu inovací a investic prezentují výsledky své práce zástupci univerzit, vědeckých ústavů, ale i komerční sféry. Druhá subvýstava nese název Inteligentní dům a telekomunikace a přibliží především odborné veřejnosti novinky a trendy při projektování a výstavbě nových budov, či modernizaci starší zástavby s využitím systémové techniky a informačních technologií.
Už od 9. října bude pražský veletržní podzim pokračovat komplexem veletrhů bytových interiérů, dekorací a umění dekoru, ale i stavebně-interiérových prací a nemovitostí. Výstavní projekt TENDENCE 2003 je v rámci ČR ojedinělý právě svojí komplexností. Pokud tedy návštívíte Pražský veletržní areál v pražských Letňanech ve dnech 9.-12. října, budete mít možnost seznámit se s novinkami v produkci nábytkářských firem stejně jako najít firmu, která vám vhodnými opravami či úpravami zrenovuje vaše stávající bydlení. TENDENCE 2003 je také příležitostí zorientovat se v současné nabídce realit.
Nezanedbatelné množství návštěvníků přitahují oborové regionální výstavy nebo mimopražské veletržní akce. V září to byla výstava RODINA A BYDLENÍ v Jablonci a prostějovský projekt POSTAV DŮM, ZAŘIĎ BYT. Ve dnech 23.-25.10. se představí výrobci nábytku a interiérového vybavení na výstavišti Černá Louka v Ostravě na výstavě DŮM A BYT. Interiéry a nábytek jsou také hlavním tématem 9. ročníku prodejní výstavy nazvané BYDLENÍ 2003, která se letos koná pod heslem Cesty k lepšímu bydlení a od 23. do 26.10. ji bude hostit olomoucké výstaviště Flora. Na tuto výstavu pak naváže rozsáhlý technický a stavební veletrh STAVOTECH, jehož letos už 26. ročník můžete navštívit rovněž v areálu výstaviště Flora v Olomouci, a to ve dnech 6.-8. listopadu. STAVOTECH jako největší podzimní akce tohoto druhu na Moravě bohatou výstavní sezónu uzavře.
23.09.2003 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444