Bohatí lidé právě nyní investují do zateplení svých domů. Proč to dělají?

Každou zimu z nedostatečně izolovaných domů utíká teplo za miliardy korun. Pro větší úspory byly zavedeny v rámci celé Evropy dotační izolační programy. I přesto mnoho drahocenného tepla končí bez využití doslova „ve vzduchu“. Teplo je přitom záležitost, která stále stojí hodně peněz.

Zajímavé je, že jako první začali své domy izolovat ti nejbohatší. Řeklo by se, že právě tito lidé vůbec šetřit nepotřebují, mají přece dostatek peněz. Proč to tedy dělají? Protože pochopili, že se jim vložené finance královsky zhodnotí.

Kudy utíká teplo z objektu a proč je tak výhodné izolovat strop?

Pokud se bavíme o tom, kudy z domů a objektů obecně utíká teplo, odborníci mluví o takzvané „obálce“. Je to vlastně podlaha, stěny, okna a dveře, strop a střecha. To vše „obaluje“ dům a má vliv na to, kudy a v jakém množství teplo utíká. Máme konstrukce, kterými uniká tepla hodně (např. okna) a naproti tomu místa, kudy uniká tepla málo (podlaha domu). Od kamen nebo topení vystoupá teplý vzduch ke stropu, a pokud není strop dobře izolovaný, projde na půdu a uteče z domu pryč. Pokud tedy chceme rychle ušetřit, jako první krok bychom měli zvážit zateplení stropu.

Co je to izolace MAGMARELAX®

MAGMARELAX® je foukaná minerální izolace. Vyrábí se roztavením čediče nebo skla. Následným vyfoukáním a zušlechtěním vláken vzniká kompaktní vysoce chemicky odolná a protipožární izolace. Své tepelně izolační vlastnosti má díky mikroskopickým vzduchovým mezerám, které zajišťují nízký prostup tepla. Pokud takovou izolaci aplikujeme do prostor domu foukáním, máme jistotu, že se dostane skutečně všude, a to i do jinak zcela nepřístupných míst a dutin.

Více tepla už za 3 hodiny

Pokud nechcete, aby se váš dům změnil na týdny ve staveniště, můžete využít moderní a rychlý způsob izolace stropu foukanou technologií MAGMARELAX®.


Díky tomu nebudete muset ani vyklízet prostor půdy, pro izolaci zcela postačí několik přístupových otvorů, které navíc vytvoříme za vás. Práce půjdou zcela hladce a vy můžete zatím pít oblíbenou kávu.
 Za tři hodiny je průměrný strop rodinného domu zateplen. To pro vás znamená, že okamžitě začínáte šetřit a již první večer budete muset přenastavit váš domácí termostat na nižší hodnoty.
 
Co ve službě MAGMARELAX® dostanete:
DOPRAVA ZDARMA po celém území České republiky
POSOUZENÍ DOMU z hlediska úniků tepla se širším zaměřením na strop
SONDY A TERMOKAMERA pokud je třeba a jsou vhodné klimatické podmínky
OTEVŘENÍ KONSTRUKCE - technologické otvory pro aplikaci
VÝPOČET A NÁVRH IZOLACE
MATERIÁL špičkové kvality ve všech variantách přímo v konstrukci domu
REVIZNÍ LÁVKY NEBO CELÝ STROP pokud je třeba (označení produktu – SSM)
ZÁVĚREČNÝ ÚKLID - profesionální jednání a vlídný přístup
NADSTANDARDNÍ ZÁRUKA pro rodinné domy
SJEDNÁNÍ ÚVĚRU ZDARMA

Jak se dozvím, kolik to bude stát?

Pokud se rozhodněte izolovat, zašlete nám vyplněný poptávkový formulář. Na telefon se vám v krátké době ozve náš technik. Ten zcela bezplatně a ve vámi zvoleném čase přijede a posoudí váš dům a zejména strop. Navrhne to nejvhodnější řešení podle vašich potřeb a spočítá izolace a také výši investice.

Zajistěte si pro sebe tu nejvýhodnější cenu
Ceny stavebních prací začaly znovu růst. Zajistěte si MAGMARELAX® izolaci za momentálně nejvýhodnější cenu. Ochráníte se tak před ztrátami z vysokých cen staveních prací v budoucnu. Každý měsíc, kdy naplno topíte, vám izolace šetří kolem 2000,- korun. To je téměř 10% z průměrné mzdy v ČR v roce 2014.

Zvolte si pro vás nejvýhodnější balíček
STANDARD

• Sleva 15%

• Prodloužená záruka 10 let

• Platba v hotovosti po realizaci
 
SUPERTERMO

• Vyšší vrstva izolace

• Sleva 20% na izolaci

• Prodloužená záruka 10 let

• Přednostní termín realizace

• Platba převodem nebo v hotovosti po realizaci
 
EKONOMY

• Sleva 5% na izolaci

• Prodloužená záruka 10 let

• 0% navýšení plateb

• Platba na splátky

Tato nabídka platí pouze do 19.10.2014.
13.10.2014 | PR
  • IP Polná s.r.o.

    Společnost IP Polná je rodinná firma s více než 27letou tradicí tvořena týmem zkušených stavebních odborníků a energetických specialistů. Posláním společnosti je šetřit energii a pracovat vždy odborně s použitím těch nejkvalitnějších surovin. Za dobu své působnosti společnost zateplila více než 27 400 rodinných domů, zrevitalizovala přes 1 100 bytových domů a pomohla desítkám měst a obcím. Od roku 2012 se také věnuje developerské činnosti zabývající se novým moderním bydlením v centru Prahy.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444