Bobrovka KM Klasik

Betonové bobrovky jsou méně rozšířené než klasické velkoformátové tašky, přesto ale nachází své uplatnění. Šupinovitý charakter střešní plochy sestavené z bobrovek je ideální pro historické a církevní stavby, zajímavě však působí také na novostavbách.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Technické vlastnosti betonových bobrovek KM Klasik jsou podobné jako u betonových tašek KM Beta. Důležitá je hlavně vysoká pevnost, tvarová přesnost, neprosákavost a vysoká mrazuvzdornost.
Obecně známou nevýhodou bobrovek je vyšší cena a hmotnost na 1 m2 než u velkoplošné krytiny, což ovšem vychází ze samotné povahy tohoto typu konstrukce. Velkou výhodou betonových bobrovek je atraktivní vzhled a široká barevná škála. Tašky se vyrábí ve čtyřech odstínech: cihlově červeném, višňovém, tmavě hnědém a černém.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
K základní bobrovce je k dispozici i široký sortiment doplňků, jež otvírá prostor pro kreativní a technicky náročná řešení střech.
Bobrovka KM Klasik se vyrábí pomocí nejmodernějších technologií z vysoce hodnotných přírodních materiálů (křemičitého písku, jakostního portlandského cementu a barevných pigmentů na bázi oxidů železa). Na každou tašku se nanáší dvojitá vrstva akrylátového laku, která přispívá k barevné stálosti a dlouhodobě pěknému vzhledu střechy. Společnost KM BETA poskytuje na základní tašku záruku 30 let.
14.05.2003 | Věra Růžičková

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444