Blum přináší prostor do vaší kuchyně

Nová kuchyň by měla nejen dobře vypadat, ale musí být také praktická a poskytovat plnou funkčnost a komfort. S kováním Blum můžete získat prostor i tam, kde jste ho původně neplánovali.

Dřezová zásuvka BLUM poskytne možnost smysluplně a přehledně uložit drobnosti, které obvykle zůstávají ležet na pracovní desce. Navíc je najdete přesně tam, kde je budete vždy znovu potřebovat.

Rohová skříň SPACE CORNER nabízí praktické uložení náčiní, nožů, nástrojů i malých spotřebičů. Všechny tyto věci chceme mít po ruce, když připravujeme oblíbené pokrmy. Co dělat v případě, pokud plánujeme rohovou kuchyň a zóna přípravy vychází právě do rohu?
Pro dostatek úložného prostoru
Potravinová skříň SPACE TOWER nadchne uživatele kuchyní svou funkčností a designem. Poskytuje dostatek místa k praktickému a přehlednému uskladnění zásob. Jednotlivé zásuvky se snadno obsluhují, protože nejsou zbytečně těžké. Pokud se do zásuvky některá z uložených potravin vysype, je velice snadné vytáhnout samotnou zásuvku ven ze skříně a vyčistit ji.
Pro snadné otevírání
Výsuvy je možné vybavit také elektrickým systémem pro podporu otvírání bez úchytek. Takový systém je vhodný zejména tehdy, když máte mokré ruce a chcete otevřít zásuvku, aniž byste nakapali vodu na zem, nebo umazali úchytku. Pak stačí na čelo zásuvky ťuknout loktem, kolenem, nebo třeba bokem a výsuvy se otevřou jakoby sami od sebe. Tento systém se jmenuje SERVO-DRIVE.
Nechte se inspirovat atraktivním řešením, které pomůže vytvořit dostatek úložného prostoru, udržet pořádek a podporuje ergonomické pracovní postupy. S použitím všech tří sortimentních linií výsuvů TANDEMOX s doživotní zárukou od firmy BLUM, získáte designově sladěné a ergonomicky plně vyhovující řešení s perfektním pohybem, které bude přesně podle Vašeho přání.
25.03.2014
  • Blum, s.r.o.

    Kupujete novou kuchyň? Víte, jak by měla být uspořádána a vybavena, aby byla dlouho moderní, funkční a ergonomická? Přijďte a zkuste si novou kuchyň postavit v životní velikosti přímo u nás. Proveďte "Zkušební jízdu" v budoucí kuchyni. Informace na www nebo 281 090 161.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444