Bioklimatická pergola ROLROLS: Pergola do každého počasí

Chcete využívat zahradu či terasu i během letních přeháněk a neomezovat se nepřízní počasí? Vadí vám zimní zahrady, kde si připadáte jako ve skleníku? Novinkou v nabídce ROLROLS jsou bioklimatické pergoly.

Bioklimatické pergoly jsou vyrobeny z pevné hliníkové slitiny a komponentů z nerezavějící oceli. Výrobce garantuje odolnost proti povětrnostním podmínkám, korozi a dlouhou životnost celého systému. Minimalistický design s rovinnou střechou zapadá do jakéhokoliv prostoru a kombinuje funkci zastřešení, stínění a regulovatelné ventilace v jednom. Tyto vlastnosti má pergola díky patentovanému systému naklápěcích lamel. Ty v zavřené poloze díky unikátnímu tvaru profilů dokonale odvádí vodu a jsou odolné vůči zatížení sněhem i větrem. Je tedy možné využívat prostor pod pergolou také při nepříznivém počasí.

Ideální intenzitu slunečních paprsků na terase si může každý regulovat pomocí polohování střešních lamel. Pro větší komfort a dokonalou funkčnost je toto zajištěno kvalitním elektromotorem a dálkovým ovladačem. Právě schopnost pootevírat lamely v úhlu až 140° přispívá k přirozené cirkulaci vzduchu pod pergolou. Teplý vzduch stoupá vzhůru, nedrží se v prostoru.



Firma ROLROLS se snaží svým zákazníkům nabídnout co nejširší sortiment služeb v oblasti stínění, proto i bioklimatické pergoly lze doplnit o bohaté příslušenství. Pergoly mohou být vybaveny integrovaným osvětlením (v lamelách i v profilech), infrazářiči, dešťovým senzorem... Vhodným doplňkem jsou boční screenové rolety zajišťující soukromí a ochranu před nízkým sluncem. Ty zároveň nebrání přirozené cirkulaci vzduchu. Pro večerní posezení při chladnějším počasí lze pergolu osadit skleněnými posuvnými stěnami. Konstrukci barvena práškovou barvou a lze zvolit jakýkoliv odstín ze vzorníku RAL.

Navštivte některou ze vzorkových prodejen.
23.05.2016 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444