Bílé trojsklo Solar se speciální vrstvou zvýší zisk ze sluneční energie

Ilustrační foto - Internorm

Ilustrační foto - Internorm

Společnost Internorm - okno dodává na náš trh okna a dveře mezinárodně uznávané značky Internorm, která je největším světovým výrobcem oken pro pasivní domy a v této oblasti přichází pravidelně s řadou novinek a inovací. Ve své nabídce má i bílé trojsklo SOLAR se speciální vrstvou, které nyní můžete pořídit za cenu dvojskla.

Čím je SOLAR speciální

Bílé trojsklo SOLAR se vyznačuje kombinací speciální vrstvy SOLAR s extra bílým plaveným sklem. Tento produkt vykazuje extrémně vysoké tepelně izolační vlastnosti, ale navíc má jeho celkový energetický činitel prostupu (hodnota g) hodnotu, které lze jinak dosáhnout pouze s dvojsklem. Díky tomuto zvláštnímu poměru Ug a hodnoty g jsou tato skla vhodná pro osazení do tzv. solárních staveb.

Zejména v chladném období roku je tak optimálně využito slabého slunečního záření a získané teplo je zadrženo v budově. Vysoká hodnota g umožňuje optimalizovat zisky z pasivní sluneční energie také při nevhodné poloze stavby nebo při nepřesné orientaci na jih.
Co získáte?

U bílého trojskla SOLAR je celkový energetický činitel prostupu o 20 % vyšší než u standardního trojskla. O 20 % se tím také zvyšují zisky ze sluneční energie. Dodatečné vytápění tak díky zasklení získáváte zdarma.

Vrstva SOLAR a bílé sklo: Více světla, více brilance

Normální sklo má světle nazelenalou barvu, která je u izolačních skel v průhledu viditelná. Bílé sklo se naproti tomu vyznačuje barevnou neutrálností a brilancí v průhledu. Vysoká propustnost světla vede k příjemnému prosvětlení interiéru a sníží potřebu umělého osvětlení, což oceníme zejména v tmavých zimních měsících.

Ochrana klimatu

Ochrana klimatu je příkazem domu. Nejdůležitějším opatřením proti změně klimatu je právě účinné využití energie. Okna Internorm k tomu přispějí technologií založenou na využitím tří tabulí šetřících energii a na inovovaném bílém skle s vrstvou SOLAR. tato technologie zaručuje optimální sluneční zisky a maximální tepelnou izolaci.

Možnosti provedení

Speciální bílé trojsklo s vrstvou SOLAR nabízí několik možností provedení:

  • tepelně izolační zasklení
  • zvukově izolační zasklení
  • bezpečnostní skla
  • jejich kombinace
  • k dodání v tloušťkách 4 a 6 mm, jako skla VSG a ESG

Více informací: www.internorm.cz
29.04.2010 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • HON - okna, dveře

    Eurookna a vchodové dveře děláme už více než 93 let. S našimi okny budete přírodě nablízku. Tradici výroby nejen dřevěných oken a dveří, ale i jiných truhlářských výrobků založil v roce 1924 náš děda. Dnes vyrábíme dřevěná a dřevohliníková okna, vchodové dveře , posuvky a balkónové dveře, repliky historických oken na památkově chráněné stavby a další otvorové výplně na všechny druhy staveb, od moderních domů až po kostely.

  • PVC OKNA s.r.o.

    Firma PVC OKNA s.r.o. vyrábí plastová okna a plastové dveře již od roku 2002. Pro naše výrobky jsme zvolili špičkový německý profilový systém KÖMMERLING a rovněž německé kování SIEGENIA-AUBI. Jakožto celosvětově první významný producent používá značka KÖMMERLING k výrobě profilů výhradně bezolovnaté PVC se "zelenými" stabilizátory na bázi vápníku/zinku (zn. Greenline )

  • Stavona, spol. s r.o.

    Stavona, společnost s ručením omezeným, vznikla roku 1991. Od počátku působí v oboru výroby oken, dveří, výloh, zimních zahrad, posuvných stěn a rolet, včetně příslušenství (parapety, sítě proti hmyzu, žaluzie apod.).

  • AGC Flat Glass Czech a.s., člen AGC Group

    Objevte širokou nabídku dekorativních skel pro moderní interiér. Společnost AGC Flat Glass Czech je největší výrobce plochého skla a jeho aplikací ve střední a východní Evropě - vyrábí funkční skla pro architekturu a skla pro interiér.

  • Dřevoterm, s.r.o. - Stínicí technika PAVON

    Jsme přední český výrobce stínicí techniky značky PAVON s tradicí již od roku 1889. Vyrábíme rolety , roletožaluzie den a noc , skládané rolety plisé , japonské stěny , rolety pro střešní okna , římské rolety , vertikální žaluzie , sítě proti hmyzu , mechanické i motorové clony pro dopravní prostředky a další. K roletám nabízíme mnoho doplňků a příslušenství, včetně automatizace . Pečlivě dbáme na kvalitu používaných materiálů a zpracování, proto vám naše produkty budou spolehlivě sloužit mnoho let.  


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444