Bílé dveře se hodí do každého interiéru

Vybíráte dveře do svého interiéru a lámete si hlavu, jak jejich vzhled skloubit s dekorem podlah a ostatním nábytkem? O radu jsme požádali odborníka, společnost CAG, českého výrobce dveří. A odpověď je jednoduchá – dveře v bílé barvě sednou každému interiéru.

Bílá je bestseller

Z 18letých zkušeností, které společnost CAG získala svým působením na trhu, vyplývá, že bílé dveře si své výsadní postavení stále udržují. Díky nadčasovosti a jednoduchosti jdou napříč trendy v bydlení a stále dokážou vyhovět představám zákazníků.

Bílé dveře jsou žádány nejen pro svůj elegantní vzhled, ale také vlastnosti, které u dveří jiných barev nenajdeme. Bílá barva v malých místnostech opticky zvětšuje prostor a podporuje čistý a elegantní celkový dojem z interiéru. Dokonce ani údržba nemusí být strašákem. K interiérovým dveřím lze dokoupit kvalitní čisticí a ochranné prostředky.


Vybrat barvu dveří však není to poslední, co budete muset řešit. Zbývá zvolit model, provedení nebo speciální vlastnosti. Hodí se do vašeho bytu dveře prosklené, nebo plné? Kazetové, nebo hladké? A jaký povrch dveří? U CAG si jistě vyberou zastánci klasiky i milovníci moderních trendů. V nabídce je mnoho modelů v provedení z odolného a snadno udržovatelného bílého laminátu včetně novinkového povrchu bílý samet v extra bílé barvě. Ekonomickou variantou zůstává povrchová fólie nebo lze zvolit krásné lakované dveře s hladkým povrchem či speciálním reliéfním povrchem Artemis, Arktik či dřevní pór.

Nejste-li si jisti, obraťte se na specialisty ze společnosti CAG, kteří vám se vším poradí a stanou se vašimi průvodci na cestě za kvalitou. A že si možná z bohaté nabídky nevyberete? Že potřebujete nestandardní rozměry? Ani dveře na míru nejsou v dnešní době nic neobvyklého.

Hledáte něco originálního? U bílé barvy byste rádi zůstali, ale chcete něco navíc? Bílé dveře můžete ozvláštnit druhou barvou. CAG v letošním roce představila novinku - provedení kontrast. Na dveřích se tak budou kombinovat dvě barvy. Jedna je použita na samotnou plochu dveří a druhá potom na menší detaily a komponenty, jako je rámeček prosklení, kování, panty apod.

Díky široké nabídce CAG interiérové dveře snadno zkombinujete s ostatním nábytkem. Ve stejném dekoru od jednoho výrobce můžete mít vestavěné skříně, komody a stolky, ale také třeba nadčasové kuchyně.

Pro více informací se podívejte na www.dverecag.cz a kontaktujte specialisty.

21.11.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444