Bezstarostné léto na terase

Elegantní, kvalitní a přitom nenáročná na údržbu a péči. Taková může být i vaše nová terasa z Twinsonu.

Elegantní, kvalitní a přitom nenáročná na údržbu a péči. Taková může být i vaše nová terasa z Twinsonu.

K létu patří relaxace, nejlépe na čerstvém vzduchu a na sluníčku. Ideální pro lenošení či zahradní party je tedy venkovní terasa. Aby vám terasa dobře sloužila a navíc co nejdéle hezky vypadala, je potřeba myslet na výběr kvalitního terasového materiálu.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Terasový systém Twinson najde uplatnění i jako řešení podlahy na balkonu či lodžii.

Investice do kvality se vyplatí

I v případě nové terasy se vyplatí investovat do kvality. Zvolíte-li prověřený terasový materiál, u něhož vám je prodejce schopen doložit výsledky testů, certifikáty nebo hygienické atesty, investice se vám velmi brzy vrátí. K takovým materiálům patří například kompozitní terasový systém Twinson od společnosti Inoutic / Deceuninck.

Twinson v sobě spojuje to nejlepší z obou materiálů, z nichž je vyroben, tedy odolnost a trvanlivost PVC a hřejivý pocit dřeva. Navíc je recyklovatelný, voděvzdorný, nekroutí se ani se neštěpí a snadno se montuje.

Dvě varianty, nespočet možností

Terasový systém Twinson je v nabídce ve dvou variantách. První z nich, Twinson O-Terrace, se nejčastěji používá pro stavbu menších ploch teras, a to samostatně stojících nebo těch, které jsou součástí rodinných domů. Díky jeho variabilitě z něho můžete sestavit i terasu s atypickým tvarem.

Novinkou u desek Twinson O-Terrace je konstrukční řešení – nově se vyrábějí se sedmi komorami, které zajišťují ještě vyšší pevnost a odolnost proti případnému poškození tlakem. Hmotnost desek však i při větším počtu komor zůstala zachována.

Na větší plochy je určen Twinson O-Terrace+, který je robustnější, s vyšší nosností. Desky mají jiný vlnitý reliéf a skryté spáry mezi deskami, takže povrch vypadá kompaktněji.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku

Využijte časově omezené 10% slevy na pořízení terasového systému Twinson. Můžete tak výhodně získat materiál ideální i pro obložení zahradního bazénu.

Ideální také k bazénu, nebo jako řešení podlahy na balkoně

Pro svůj neklouzavý a rychleschnoucí povrch je Twinson ideální i jako obložení ploch u bazénů. Je odolný proti vlhkosti, plísním, škůdcům či dřevokazným houbám a nezadřete si o něj třísku. V případě ušpinění stačí povrch ostříkat vysokotlakým čističem. Twinson lze právem považovat za stavební materiál budoucnosti. Uplatnění najde i jako řešení podlahy na balkonech a lodžiích, na ploty či jako obklad fasády (k tomu je určena varianta Twinson O-Wall). Použití Twinsonu je opravdu široké.

Díky pestré barevné nabídce, která představuje 8 odstínů, což je nejvíce na trhu, umožňuje každému vybrat si tu správnou barvu a sladit tak svoji terasu a obložení bazénu i s okolním zařízením a architekturou domu.

Uvažujete-li o nové kvalitní terase, můžete využít sezónní slevy - do 30. 6. 2012 lze terasový systém Twinson pořídit u vybraných certifikovaných prodejců se slevou 10 %. Kontakty na certifikované prodejce, kteří tuto slevu poskytují, najdete na webových stránkách společnosti Inoutic.

25.06.2012 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444