Bezpečný úkryt pro vaše cennosti

Chcete strávit klidnou dovolenou bez obav, že v době vaší nepřítomnosti přijdete o své drobné cennosti, důležité dokumenty nebo třeba starožitné hodiny, které jste zdědili po babičce? 

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Jednou z nejlepších možností, jak si takový klid zajistit, je  využít letni nabidky firmy City Self - Storage.
Self-storage (ulož si sám) představuje praktický moderní způsob ukládání věcí momentálně nepotřebných nebo takových, na kterých vám záleží a nemáte sami možnost uložit je dostatečně bezpečně. Této možnosti dnes využívají zákazníci firmy City Self - Storage celkem v osmi evropských zemích.
Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Česká společnost City Self-storage ve svých dvou pobočkách (Praha 7 - Holešovice a Praha 4 - Pankrác) nabízí čisté, suché a bezpečné úložné prostory různých velikosti dle vašich potřeb.
Nově je možno využít malých skladů od 450 Kč. Zájemcům jsou k dispozici nejen minitrezory pro dokumenty a cennosti, ale také velmi malé kóje, které poslouží jako bezpečná alternativa sklepa. Právě o miniboxy je v době letních dovolených velký zájem. Vhodné jsou hlavně pro soukromé osoby, ale využívají je třeba i řemeslníci pro bezpečné uskladnění nářadí.
12.07.2005 | redakce Bydlení.cz
  • Less Mess storage

    Pronájem skladovacích prostor pro soukromé osoby i firmy. Krátkodobý či dlouhodobý pronájem zabezpečených kójí v různých velikostech mohou občané využít při stěhování a k úschově věcí, pro které doma nemají místo (kola, lyže, sezónní věci). Firmy sklady využívají jako archiv a ke skladování obchodního zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444