Bezpečnostní dveře musí být nepřekonatelné

Soutěž o poukaz na bezpečnostní dveře

Pořízení bezpečnostních dveří se obvykle pojí s vlastní nebo zprostředkovanou zkušeností s vloupáním. Stále více majitelů nemovitostí si však uvědomuje, že prevence je přece jen základ a pořizují si bezpečnostní dveře do bytu či domu včas. Nepodceňujte zloděje. Nyní máte příležitost vyhrát slevu 5000 Kč na bezpečnostní dveře od firmy ADLO.

Bezpečnostní dveře ochrání nejen vaši rodinu a majetek, ale dokážou snížit i tepelné ztráty, hlučnost z chodby či ulice a oddálit případný požár. Fakt, jestli vlastníte bezpečnostní dveře, bude zohledňovat také pojišťovna při sjednání či vyplacení pojistky.
bydlinek
 Vyhrajte bezpečnostní dveře se slevou 5 000 Kč!
Soutěžní otázku najdete na konci článku.

 

Poradíme, jak vybrat ty správné bezpečnostní dveře a na co si dát pozor:

  • Bezpečnostní třídy
Bezpečnostní třídy představují odolnost proti vloupání, jsou normované Evropskou unií v hodnotách 1-5. Na každého výrobce jsou kladena stejná kritéria pro zařazení dveří do jednotlivých tříd. Bezpečnostní třída 3 představuje adekvátní volbu.Třída 4 je nadstandardní výrobek a třídou 5 se označují nepřekonatelné a nejbezpečnější dveře na trhu.
 
  • Materiál
Materiál, ze kterého jsou dveře vyrobené, je klíčový u konstrukce a vnitřní výplně. Chtějte pevnou ocelovou kontrukci, která je pokryta ocelovým oplášťováním. Uvnitř pevné ocelové konstrukce je také bezpečně umístěn uzamykací systém. Samotný vzhled a design dveří je pak zcela na vašem výběru.
 
  • Jistící body
Počet a rozmístění tzv. jistících bodů, které se při zamčení vysunou ideálně do všech 4 stran vč. podlahy. Klíčové je jistění pod i nad panty a v oblasti zámku.
 
  • Bezpečnostní vložky a kování
Zámek a jeho umístění je velice důležité. Měl by být chráněn ocelovými deskami dveří a mít bezpečnostní cylindrickou vložku.
 
  • Montáž dveří
Právě samotná montáž je podstatná pro skutečnou bezpečnost a odborná firma je zárukou kvality. Nové dveře také obvykle nelze osadit do původních zárubní, které lze vylomit. Nový rám musí být kovový a příčně zavrtaný a ukotvený do zdi po celém svém obvodu.
 
  • Možnost výběru vlastních rozměrů a designu
Tento fakt není rozhodující pro bezpečnost, ale pro vás určitě ano.
bydlinek
 Vyhrajte bezpečnostní dveře se slevou 5 000 Kč!

Právě nyní máte možnost získat slevu 5 000 Kč na nákup bezpečnostních dveří od společnosti ADLO – bezpečnostní dveře, která prodává bezpečnostní dveře již 24 let. Stačí správně odpověděť na otázku a mít štěstí při losování.

Nápovědu hledejte na stránkách: www.adlo.cz
Soutěž trvala do 18. 1. 2014. Soutěž byla ukončena.

Výherce: Ivana Strnadová
04.12.2014 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444