Barevné BYDLENÍ 2005

Mottem výstavy nábytku, interiérového vybavení, doplňků a životního stylu, která se ve dnech 20. -23. října koná na Výstavišti Flora - Olomouc, je "barevné bydlení". Letošní 11. ročník této oblíbené prodejní akce přinese prostřednictvím šedesáti vystavovatelů a prodejců spoustu novinek a nápadů jak zpříjemnit své bydlení.

Kliknutím zobrazíte plnou velikost obrázku
Nabídne především pestrý výběr zařízení bytů,  kuchyňských sestav, vybavení ložnic, dětských pokojů, nábytku zahradního a chatového, speciálního vybavení pro zdravotně postižené a zařízení kanceláří. Nebudou chybět ani doplňky pro vybavení bytu či domu od podlahových krytin, bytových textilií, osvětlení, skla, keramiky až po elektrospotřebiče a zabezpečovací zařízení.
Doprovodný program výstavy zahrnuje např. ukázky "barevného" stolování nebo odborné poradenství na témata spojená s moderním bydlením a životním stylem. K zajímavostem bude patřit expozice historického nábytku a doplňků z 19. století zapůjčená Muzeem Komenského v Přerově. Od pátku do neděle jsou připraveny ukázky tradičních lidových řemesel spojené s prodejem výrobků. Návštěvníci se seznámí například s technikou paličkování krajek nebo s malováním na sklo, budou moci sledovat při práci tkalce, přadleny, dráteníky, řezbáře a další řemeslníky. Na programu jsou i ukázky aranžování živých a sušených květin, které patří ke stále oblíbenějším bytových dekoracím.
Vstup na výstavu je bezplatný a návštěvníci se při nákupech mohou těšit i na veletržní slevy.
19.10.2005 | redakce
  • Výstaviště Flora Olomouc a.s.

    Výstaviště Flora Olomouc a.s. patří k předním českým výstavnickým organizacím. Připravuje a komplexně zabezpečuje vlastní výstavy a veletrhy včetně doprovodných programů. Výstavní areál se čtyřmi pavilony o celkové výstavní ploše 4.395 m2 je situován ve Smetanových sadech poblíž historického centra města. Výstaviště rovněž pečuje o 47 hektarů městských parků.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444