BYDLENÍ.CZ na veletrhu Pragointerier 2006

Návštěvníci podzimního Pragointerieru, jehož dějištěm bude ve dnech 7. – 9. září Výstaviště v Praze – Holešovicích, se zde mohou osobně setkat s některými z tvůrců portálu BYDLENÍ.CZ.

Jako příspěvek k jednomu z témat veletrhu PRAGOINTERIER - BUILDING FAIR Dům, byt a rekonstrukce zde bude mj. o víkendových dnech probíhat  Poradna Pavla Svatoně, konzultanta redakce BYDLENÍ.CZ pro nízkoenergetické bydlení, půdní vestavby a rekonstrukce. Zájemci sem mohou přijít s žádostmi o radu, přinést své podklady pro konzultaci nebo se třeba jen podělit o své zkušenosti.

Tým redakce BYDLENÍ.CZ se bude po celou dobu trvání veletrhu PRAGOINTERIER - BUILDING FAIR na setkání s čtenáři a návštěvníky těšit u stánku PK 71.

Veletržní poradna je také součástí Soutěže BYDLENÍ.CZ  o nejzajímavější dotaz či problém z oblasti půdních vestaveb a rekonstrukcí, jejíž vítěz obdrží publikaci z oboru bydlení.

01.09.2006 | redakce Bydlení.cz
  • INCHEBA PRAHA spol. s r.o.

    Incheba Praha pořádá výstavy a veletrhy od roku 1992. Veletržní činnost mateřské společnosti Incheba na území České a Slovenské republiky se však datuje již od 60. let.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444