BRÖTJE: Spolehlivý parťák mezi kondenzačními kotli nyní v akci

Za výhodnou cenu nyní můžete získat plynový kondenzační kotel WBS 14 F řady Kompakt od firmy BRÖTJE, který nabízí skvělý komfort ohřevu teplé vody v kombinaci s externím zásobníkem, přičemž je elegantní a velmi tichý. Nezáleží, zda jde o novostavbu, rekonstrukci či modernizaci, nebo zda dáváte přednost radiátorům či podlahovému vytápění. Tepelnou pohodu a komfort můžete získat moderněji, úsporněji a ekologičtěji.

Výhody kotlů BRÖTJE

Úsporné kondenzační kotle BRÖTJE patří mezi průkopníky výhřevné techniky. Vyznačují se moderními technologiemi, které ve spojení s regulací SIEMENS dosahují vysokých hodnot účinnosti a normovaného stupně využití až 109 %. Díky tomu může přispět k úspoře nákladů na topení o 10 až 14 % a v porovnání se staršími zařízeními dokonce až o 30 %.

Elektronicky řízené čerpadlo umožňuje volitelnost rozsahu výkonu dle potřeby topného systému, zatímco systém „Multilevel“ využívá maximální počet univerzálních dílů, což vede k omezení počtu náhradních dílů, zvýšení bezpečnosti a spolehlivosti a ke zjednodušení servisu. Jednotná regulace SIEMENS má jednoduchou obsluhu a umožňuje integraci do sestav s alternativními zdroji. Řízení druhého směšovaného okruhu je možné pomocí vestavných modulů. Všechna samostatná provedení kotlů lze pomocí rozšiřovacích sad doplnit do sestavy s externím zásobníkem TUV. Kondenzační kotle mají rovněž komplexní systém plastových odvodů spalin KAS 80.



Vysoká preciznost zpracování a kvalita kotlů BRÖTJE se odráží na pohodlí při montáži a servisu. Jejich spolehlivost je ověřena mnohaletým působením na německých trzích. Jedná se o vynikající řadu produktů od výrobce, který již třikrát získal posudek jakosti „Sehr gut“ od spotřebitelské nadace posuzování kvality Stiffung Warentest. Kotle BRÖTJE jsou maximálně šetrné k životnímu prostředí a splňují veškeré emisní požadavky českých i evropských norem.

Při vývoji a inovaci svých kotlů klade firma BRÖTJE důraz na to, aby splňovaly prvky moderního vytápění, které se vyznačuje nižšími náklady za energie, a zároveň byly ekologické. Efektivní je zejména kombinace kotle a solární techniky. Kotle BRÖTJE jsou testovány podle přísné podnikové normy a náročných jakostních podmínek a již při jejich vývoji je kladen důraz na nejvyšší kvalitu jednotlivých komponentů, které jsou neustále kontrolovány během výrobního procesu až po výstupní kontrolu.
Společnost  BRÖTJE, založená Augustem Brötje roku 1919 v Německu, patří mezi přední značky v oboru výroby tepelné techniky na evropském trhu. Produkty BRÖTJE nabízí špičkovou techniku topení plynem, především pak kondenzační kotle, které představují ideální řešení pro byty, rodinné domy, ale i pro objekty průmyslové nebo občanské vybavenosti.

Více informací najdete na stránkách www.broetje-topeni.cz.
10.08.2016 | PR
  • GIENGER spol. s r.o.

    GIENGER spol. s r.o. je součástí silné evropské obchodní GC SKUPINY, jejíž aktivity jsou zaměřeny na velkoobchodní činnost v oboru TZB – topení, sanita, instalace, klimatizace, větrání a elektro. Holding GC SKUPINA tvoří v roce 2016 celkem 8 společností.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444