BOEN: Respekt k přirozené kráse dřeva

K mnoha přednostem dřevěných podlah patří jejich přirozená krása a také skutečnost, že se stejně dobře hodí jak do klasických, tak do moderních interiérů. Na trhu je výběr různých dřevin, lamel či parket mnoha velikostí, samozřejmě také různé kvality.

Výrobní postupy, které pro výrobu svých dřevěných podlah využívá společnost BOEN jsou uznávané pro svou kvalitu a dokonalé využití zdrojů. Dřevo pro tyto produkty je rychle převezeno na pilu, kde je nařezáno, aby proces schnutí mohl začít co nejrychleji a nedošlo tak ke změně jeho barvy. Schnutí dřeva probíhá v neustále monitorovaných podmínkách, což umožňuje zajistit nejdelší možnou trvanlivost podlah této značky.

Podlahy BOEN mají skutečně velmi dlouhou tradici, vyrábějí se od poloviny 17. století a své kořeny má společnost v Norsku. Jedním ze základních principů současného výrobce podlah této značky je respekt k přírodě a zdrojům, které nám poskytuje. Suroviny, které zpracovává, pocházejí z trvale udržitelných lesů. Výrobní podniky BOEN navíc zavedly certifikaci spotřebitelského řetězce (Chain of Custody) podle platných norem FCSTM, která zaručuje, že původ dřeva je z lesů, které jsou obhospodařovány podle ekologických a sociálních standardů.

Kolekce dřevěných podlah BOEN zahrnuje 18 dřevin v široké škále různých povrchových úprav, šířek a vzhledů, což dohromady dává až 350 různých variant. Společnost V-PODLAHY nabízí především 3-vrstvé dřevěné podlahy BOEN, které jsou dostupné v klasických formátech: prkno, 3-lamela a 2-lamela. Délky lamel těchto 3-vrstvých podlah je u všech formátů 2200 mm, šířka a tloušťka se liší dle zvoleného formátu.  Třívrstvé dřevěné podlahy jsou na kratší hraně opatřeny zámkem BOEN X-PRESS, který umožňuje snadnou, rychlou a čistou pokládku.

Dále můžete zvolit 2-vrstvé dřevěné podlahy BOEN, které V-PODLAHY nabízí ve 3 formátech: Prestige, Traffic, Maxi. Jednotlivé formáty se liší rozměry lamel a šířkou horní vrstvy. Tyto podlahy jsou vhodné pro vytvoření vysoce kvalitních designů a vzorů. S vrchní vrstvou cca 5,5 mm je Traffic obzvlášť vhodný pro zatěžované prostory, jako jsou obchody, hotely a restaurace. Balení obsahuje levé i pravé lamely, což přináší možnost vytvoření opravdu zajímavých podlahových vzorů.

V kolekci nabízené společností V-PODLAHY jsou zastoupeny také masivní podlahy BOEN, které jsou zajímavé pro svůj originální charakter a trvanlivost. Krása masivní dřevěné podlahy BOEN je založena na faktu, že móda se mění, ale nenucený efekt čistých linií dřeva bude vypadat vždy stylově.

Ke dřevěným podlahám BOEN samozřejmě také patří originální soklové a prahové lišty a také originální schodové hrany ve všech dekorech jednotlivých dřevěných podlah.
 
Krásná podlaha doplňuje a zvýrazňuje každou místnost. Dřevěné podlahy BOEN jsou nadčasové a přináší moderní eleganci v jakémkoliv domě, kanceláři či jiném interiéru. Přirozená krása dřeva se projeví i po letech, kde podlahy stárnou, dřevo stále působí hřejivě, odolně a přináší pocit přirozeného komfortu. Filozofií podlah BOEN je především respekt ve všech jeho významech: respekt k přírodě, respekt k přirozené kráse, respekt k vašim dětem, které tuto podlahu určitě po vás zdědí, respekt k řemeslnému mistrovství výrobců BOEN, respekt k útulnému a pohodlnému domovu.

Neváhejte tedy už a přijďte se vybrat podlahu BOEN do prodejen V-PODLAHY.
15.04.2013 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444