AudioWorld od ABB

S novinkami firmy ABB Elektro-Praga se setkáte v přitažlivě koncipované expozici v pavilonu F u stánku 047. Tady jsou k vidění špičkové výrobky z produkce jednoho z lídrů v oboru elektro, jeho veletržní novinkou je řada přístrojů AudioWorld.

Tento systém umožňuje svým uživatelům ozvučení většího počtu místností v domě. S jeho pomocí lze snadno vytvořit příjemnou zvukovou kulisu v bytech, rodinných domech, ale i penzionech, hotelích nebo řadě kancelářských prostor. Základem je audio sběrnice a řada přístrojů. Sběrnice je tvořena osmižilovým kabelem a jsou jí propojeny jednotlivé komponenty – od ústředny s FM tunerem přes vstupní zásuvku je zvukový signál a napájení rozvedeno k jednotlivým zesilovačům a poté k reproduktorům. Kompaktní centrální jednotka obsahuje stereofonní rozhlasový vysílač a umožňuje uložit až 8 rozhlasových stanic do své paměti. Co chcete poslouchat si pak na zesilovači zvolíte sami.


Mezinárodní veletrh ELEKTRO, v jehož rámci ABB vystavuje, je součástí svazku Stavebních veletrhů Brno letos podruhé. Další expozice zaměřené na osvětlovací a elektroinstalační techniku a systémové integrace budov jsou soustředěny převážně v pavilonu C.

21.04.2005

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444