Asociace realitních kanceláří zve na svůj doprovodný program

Na sobotu 11.října, předposlední den právě probíhajícího komplexu veletrhů TENDENCE 2003, připravila tři zajímavé akce Asociace realitních kanceláří ČR. Jsou součástí veletrhu REALITY a konají se v Konferenčním sálu PVA Letňany.

Od 10.30 dopoledne se uskuteční jednání Komory správců nemovitostí při ARK ČR otevřené pro odbornou veřejnost. Na programu jsou dvě témata - Standard správy nemovitosti a Etický kodex správy nemovitosti. Otevřou se zde otázky týkající se povinností správce na základě dohody s vlastníkem domu, služeb které poskytuje a diskutovat se bude i o tom, co by mělo být obsahem etického kodexu správce nemovitosti. Garantem první části doprovodného programu je ing. Jan Novák, Skanska a.s.
Od 13.00 bude v Konferenčním sálu probíhat jednání Komory dražebníků při ARK ČR, které se rovněž otevírá i odborné veřejnosti. Na programu je aktuální diskuze k návrhu novely zákona čís. 26/2000 Sb. o veřejných dražbách. Ministerstvo pro místní rozvoj připravilo několik návrhů změn stávajícího znění zákona, k nimž se vyjádří členové Komory dražebníků i zainteresovaná veřejnost. Cílem je, aby byla přijata taková novela zákona, která umožní řádný průběh dražeb bez zbytečných kolizí. Garantem druhé části doprovodného programu je ing. Ivo Gavlas, z Aukční a realitní agentury GAVLAS, předseda dozorčí rady ARK ČR a člen prezídia Komory dražebníků při ARK ČR.
Na téma Trh nemovitostí v ČR a po vstupu České republiky do EU se od 15.00 v Konferenčním sále PVA Letňany uskuteční - Kulatý stůl - s řízenou diskusí, jejímž hlavním tématem budou otázky týkající se obchodování s nemovitostmi v ČR, současného stavu trhu i perspektiv jeho dalšího vývoje. Garantem třetí části doprovodného programu je ing. Jaroslav Novotný, RAK CZ a.s., prezident ARK ČR.
Moderátorem sobotního doprovodného programu veletrhu REALITY 2003 je Ing. arch. Jan Borůvka, generální sekretář Asociace realitních kanceláří ČR.
11.10.2003 | redakce Bydlení.cz

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444