Apartmány Medvědín ve Špindlerově Mlýně byly zkolaudovány

Hledáte-li moderní apartmán v horském prostředí, zavítejte do nových apartmánů, které byly právě zkolaudovány. Apartmány Medvědín se nacházejí ve Špindlerově Mlýně, v těsné blízkosti dolní stanice sedačkové lanovky lyžařského areálu Medvědín.

20 metrů od sedačkové lanovky Medvědín
Nízkopodlažní domy obsahují 110 stylových apartmánů s dispozicemi 1+kk až 4+kk s plochou od 34 m2 do 143 m2, snídárnu s kavárnou a recepci, jen pár kroků od lanovky na Medvědín naproti aquaparku. Objekty jsou citlivě zasazeny do okolního prostředí a poskytují krásné výhledy na krkonošské hřebeny i blízké sjezdovky Medvědín, Svatý Petr a Hromovku.
Přízemní apartmány mají k dispozici terasy se zahrádkami, součástí těch ostatních jsou balkony. Každý apartmán má sklep v suterénu budovy pro odložení lyží a sportovního vybavení. V suterénu je umístěna garáž s kapacitou 116 míst. Kavárna v rámci projektu bude k dispozici nejen jeho rezidentům, ale také široké veřejnosti, čímž rozšíří nabídku gastronomických služeb na Medvědíně. Cena apartmánů se pohybuje od 2,58 mil. Kč (bez DPH).

Vzorový apartmán můžete navštívit každý den. Všechny apartmány lze vidět i přes webovou kameru.
Apartmány jako investice
Architektura projektu pochází z architektonického studia ADNS a respektuje typické místní materiály. Fasády domů jsou obloženy modřínem a částečně přírodním kamenem. Okna a balkony jsou také z modřínu. Interiérům vládnou masivní podlahy s povrchovou úpravou v barvě dubu, dýhované interiérové dveře a k nim zvolené barevné kombinace obkladů a dlažby v koupelnách a na toaletách. Součástí realizačního standardu je videotelefon a zabezpečovací zařízení s pohybovými čidly a zabudovanými magnety v okenních rámech. K pohodlí uživatelů apartmánů přispějí služby hlavní recepce. Jednotlivé sekce budovy mezi sebou vytvářejí příjemný vnitřní prostor s prvky zahradní architektury, vhodný k odpočinku i k různorodým sportovním aktivitám.

Rekreace v nejlepším středisku zimních sportů
Vzhledem k pestré celoroční nabídce outdoorových aktivit ve Špindlerově Mlýně a jeho okolí jsou Apartmány Medvědín výbornou destinací pro víkendové pobyty s přáteli, rodinnou dovolenou, ale také dobrou investiční příležitostí. Pokud toužíte po horském vzduchu, krásné přírodě, apartmán v projektu Apartmány Medvědín u stejnojmenné sjezdovky Medvědín ve Špindlerově Mlýně vám přání splní.

Více informací zjistíte na internetových stránkách: www.apartmanymedvedin.cz
18.02.2014

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444