Anketa: Okna pro Zelenou

Na otázky redakce odpovídá Ing. David Humenčák ze společnosti OKNOSERVIS

Máte či připravujete produkty pro program Zelená úsporám?

Společnost OKNOSERVIS s.r.o. nemusela nijak zvlášť připravovat své výrobky pro splnění podmínek dotačního programu ZELENÁ ÚSPORÁM. Všechny námi dodávané produkty splnily předepsané technické parametry a výrobky jsou již nyní zaregistrovány. Parametry, a to nejen požadované, máme řádně ověřené nezávislou akreditovanou zkušebnou. Jako reakci na zpuštění dotačního programu nyní připravujeme zavedení novinky sedmikomorového profilu ALPHALINE 90, který je svou konstrukcí vhodný pro pasivní domy.

O které produkty se jedná?


V rámci dotačního programu předpokládáme největší zájem především o plastová okna. Tyto nabízíme z německého profilového systému VEKA s garancí nejvyšší třídy jakosti. Konkrétně se jedná o systém SOFTLINE 70 a do budoucna již zmiňovaný ALPHALINE 90. Jako ideální kombinaci k plastovým oknům doporučujeme hliníkové vstupní dveře z německého profilového systému HEROAL. Tato kombinace je zárukou dlouhé životnosti a funkčnosti dodaných výrobků.

Zaregistrovali jste již poptávky od zákazníků pro využití dotačního programu?


Každý den odpovídáme na dotazy našich zákazníků a dotazů neustále přibývá. V návaznosti na tyto dotazy jsme na www.oknoservis.cz umístili nejčastější otázky vztahující se právě k otvorovým výplním v rámci dotačního programu. Na tyto otázky jsme zpracovali odpovědi dle našich zkušeností a dostupných informací. Dotazy i odpovědi neustále aktualizujeme.

Vstupujete do jednání se zákazníky i ve fázi projektu nebo zpracovávají nabídky až na základě hotového projektu, tedy v jaké fázi projektu by se na vás měl uživatel obrátit?

Jsme připravení se zákazníkem spolupracovat již od počátku. tj. ve fázi zpracování projektu. Architektům a projektantům zodpovíme všechny dotazy k námi nabízeným výrobkům, ať se jedná o plastové nebo hliníkové okna a dveře. Mohou využít nejen protokoly akreditovaných zkušeben, ale i technické informace k jednotlivým profilům nebo výrobkům.

Čím jsou výrobky specifické - profily, výroba, zpracování či další vlastnosti a služby?


Nesnažíme se dodávat pouze standardní výrobky, ale hledáme pro každou zakázku optimální řešení. Naši technici hledají ideální kombinaci požadovaných vlastností a ceny zakázky. Jednoznačně však trváme na kvalitě profilů třídy „A“, který zaručuje větší stabilitu a delší životnost výrobku.

Jakou máte zajímavou či referenční zakázku?


Za více jak 10 let, kdy společnost působí na českém trhu, se můžeme pochlubit velkou rozmanitostí realizovaných zakázek. Bezesporu největších v loňském roce byla zakázka kompletní revitalizace dvou největších panelových domů v Brně na Halasově náměstí. Do portfolia našich referencí patří mnoho bytových domů, panelových domů, veřejných budov (škol, kancelářských budov, nemocnice, pošt atd.), rodinných domů i jednotlivých bytů. Reference najdete na našich webových stránkách www.oknoservis.cz nebo přímo v sídle naší společnosti v Brně, Tuřanka 115.

Jaký častý dotaz řešíte?


Nejčastěji odpovídáme na dotaz: „Vyplatí se nám čerpat dotace z programu ZELENÁ ÚSPORÁM?“ Na tuto otázku však neexistuje jednoznačná odpověď, jestli ano či ne. Každý projekt je nutné posoudit individuálně a navrhnout optimální řešení.

28.05.2009

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444