Anglické postele pro kvalitnější spánek

Jak dobře spíte? Jste ráno svěží a odpočatí, nebo se budíte rozlámaní, s bolavými zády a potřebovali byste dalších pár hodin navíc? Můžeme vám doporučit několik tipů pro plnohodnotný spánek. Jedním z nich je kvalitní postel, na kterou se nejen že budete těšit, ale ze které se vám bude navíc dobře vstávat.

Výška postele pro snadnější vstávání a uléhání

Kvalitu spánku ovlivňuje rošt, matrace i postel. Velký podíl má také výška postele. Vstávat z vyššího lůžka (60 - 70 cm) je totiž pro tělo mnohem přirozenější, než se zvedat z nízkého. Vyšší ležení navíc příznivě ovlivňuje i dýchací soustavu. Vysoká postel během spánku eliminuje množství vdechovaného prachu, který se, jak známo, drží při zemi. Spaní na vysokých postelích navíc podvědomě dodává člověku pocit bezpečí a spánek je klidnější.

Vysoké postele můžete znát pod termínem kontinentální postele nebo jako Spring Box postele. V Anglii jsou známé pod názvem Divan beds. Skládají se z postelové základny, matrace a čela. Mezi vysokými postelemi vyniká značka Silentnight, která klade důraz na elegantní design a především výšku a kvalitu matrace, možnosti výběru úložných prostor a tvarů čel.

Anglické postele za přijatelnou cenu konečně i u nás

Vysoké postele nejsou na českém trhu tolik zastoupeny, proto je oznámení firmy Silentnight, největšího britského výrobce, událostí roku! Vysoké anglické postele můžete nyní zakoupit i v České republice. Vybírat lze z široké nabídky matrací, úložných prostor a čalounění, a to za přijatelné ceny. Například manželskou postel včetně matrace pořídíte už od 35 000 Kč.

Značka Silentnight se už od svého vzniku před více než 60 lety zaměřuje na vysokou kvalitu za přijatelné ceny. Díky širokému spektru barev a druhů čalounění, ručně prošívaným matracím a variabilním úložným prostorám patří postele této značky k nejoblíbenějším na britském trhu. Při výrobě matrací Silentnight používá nejnovější trendy v oblasti materiálů i technologií. Díky tomu postele splňují i ty nejpřísnější požadavky na zdravé, pohodlné a ergonomické spaní.

Nekonečné varianty úložných prostor

Anglické postele jsou jedinečné také širokou škálou variant úložných prostor. Do základny postelí lze začlenit libovolný počet zásuvek v různém uspořádání a v různých velikostech. Další možnost představuje kombinace vyklápěcího úložného prostoru a zásuvek.

Vyberte si čalounení podle stylu ložnice

Všechny anglické postele jsou čalouněné. Nemusíte se v nejmenším obávat již dávno překonaných pověr, že v čalounění se zachytává a drží prach a pokud se polije, zůstanou na něm skvrny. Moderní materiály čalounění jsou vysoce odolné proti ušpinění a vyznačují se nepřilnavostí prachu.V případě potřeby je stačí otřít vlhkým hadříkem, jednou za čas vyluxovat a přetřít antistatickým přípravkem.

 

S ohledem na ekonomické i ekologické zásady

Zakoupíte-li si některý z produktů společnosti Silentnight, můžete klidně spát s vědomím, že byl vyroben ve Velké Británii skutečně zodpovědně. Společnost Silentnight je plnohodnotným členem programu FISP (FISP) a FSC a je plně oddána myšlence podpory společenské, ekonomické a ekologické udržitelnosti v rámci celého průmyslu. Anglické čalouněné postele a čalouněná čela jsou pojmem pro každého, kdo si potrpí na ten nejkvalitnější spánek bez bolavých zad a pocitu únavy.
Základem zdraví a pohody u člověka je dostatečný spánek, který maximalizuje výkon během práce i mimo ni. Dopřejete-li si komfort v podobě kvalitní matrace, není důvod, proč si nedopřát také komfort v podobě měkkého čalounění postele a čela postele. 

Anglické vysoké postele s praktickým úložným prostorem lze nyní pořídit už za ceny, které začínají na 35 000 Kč za manželskou postel, a to včetně roštu a matrace. V nabídce jsou také postele s polohovacím systémem na dálkové ovládání.
07.10.2016 | PR - redakce BYDLENÍ.CZ

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444