Actifibre – mikrohadřík nové generace

Úklid domácnosti nepatří snad u nikoho k oblíbeným činnostem. Proč si tedy úklid nezpříjemnit a neušetřit čas? Veškeré nejasnosti, čím jaký povrch můžeme umýt, teď vyřeší revoluční mikrohadřík od Viledy a voda.

Vileda přichází s unikátním hadříkem ACTIFIBRE, který se díky mikrovláknům hodí na všechny typy povrchů a saje stejně jako klasické houbové utěrky. Rozlili jste kečup nebo kávu? Máte stůl či kuchyňskou linku od medu či marmelády? Pro hadřík Actifibre to není žádný problém. Rychle a jedním tahem nečistotu setře. Díky mikrovláknům dokonce i bez použití jakýchkoli chemických prostředků. Už nebudete potřebovat žádný speciální prostředek na čištění oken, další na leštění nábytku, vodovodní baterii atd. Prostě a jednoduše navlhčíte Actifibre a uklízíte.

Hadřík je pratelný a velmi rychle schne, proto je již po chvíli opět připraven k použití. Nezanechává šmouhy, chloupky, ani nepoškrábe váš oblíbený stolek. Protože nepotřebujete čisticí prostředky, šetří životní prostředí.

 

Čistí, saje a leští a to pouze za pomocí vody

Zažijte revoluční a rychlý úklid s hadříkem ACTIFIBRE od Viledy. 

Mikrohadřík Actifibre lze zakoupit online v oficiálním e-shopu Vileda, nebo ve vašem hypermarketu/hobby marketu. 

Více informací na Vileda.cz.
04.05.2015
  • Vileda

    Značka Vileda již více než 70 let pomáhá zářit miliónům domácností po celém světě. Od roku 2014 pravidelně získává prestižní ocenění Superbrands Award jako výraz uznání za kvalitní služby a vynikající obchodní výsledky, což dokazuje zejména spokojenost zákazníků s jejími výrobky šetřící čas a námahu při úklidu. Výrobky Vileda jsou oblíbené a známé právě svou kvalitou, dlouhou životností a neustálými inovacemi pro pohodlnější, efektivnější a ekologičtější úklid. Nyní můžete zakoupit více než 150 výrobků, a to takřka na celém světe.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444