ASTO - Český stylový nábytek tvořený srdcem

Ručně zpracovaný nábytek ze dřeva a pečlivě vybraný sortiment nabízí společnost ASTO a.s., která se specializuje na nábytek vytvořený výhradně z českých materiálů.  ASTO sází především na kvalitu, dokonalé zpracování a plní náročné představy klientů, které neuspokojí běžně dostupný nábytek z dřevotřísky a s pochybným původem.

Dřevo je příjemné na dotek a na pohled upoutává svou přírodní krásou. Všechny přirozené vlastnosti tohoto materiálu společnost ASTO a.s. přenáší do svých dokonale řemeslně zpracovaných výrobků. Každý strom má svoji minulost a originalitu, a s důrazem na tyto neopakovatelné kvality vzniká také tento Český stylový nábytek. Každý kus je originál, za kterým stojí mnohahodinová příprava, výroba a následná péče.  V dílnách ASTO získává nábytek duši a dozvíte se zde o něm vše. Hlavním materiálem jsou české buky a českého původu jsou i používané látkové potahy. Více než pětadvacetiletá tradice společnosti ASTO a.s. sází na ověřenou kvalitu materiálů a k nim přidává pečlivé zpracování.

Sortiment zahrnuje různý nábytek – od malých taburetek, přes stoly konferenční, jídelní i pracovní, pohovky, židle, postele, komody, skříně, hodiny, knihovny a další doplňky.  Zákazník tedy může vybírat jak vybavení do celého interiéru, tak i jednotlivé solitéry. Oblibě se těší také zakázková výroba. Truhláři a čalouníci v dílnách společnosti ASTO dokáží vyrobit i repliku nábytku, která je například součástí vybavení interiérů zámků. Daleko častější jsou ale požadavky na vysněný solitérní kus nábytku např. do pracovny, třeba v podobě dominantního pracovního stolu, karetního či šachového stolku případně pohodlného koženého křesla.

Mezi zákazníky společnosti ASTO patří lidé s vytříbeným vkusem, kteří mají rádi kvalitní materiály a ocení precizní  zpracování výrobků. Pořízení luxusní sedačky například v kůži jistě není laciná záležitost, nicméně její nadčasový design, variabilita, maximální pohodlí a dlouhověkost jsou jasným argumentem, proč do takového nábytku investovat.

Přístup k zákazníkovi je důsledně individuální, návrh interiéru například vám školený personál připraví přímo v prodejně ASTO. Stačí si donést rozměry místnosti a během konzultace s výběrem pro vás nejvhodnější varianty tak budete mít možnost vypít si ve vašem novém obývacím pokoji kávu ještě dřív, než jej budete mít skutečně doma.

O kvalitách nábytku se značkou ASTO se může zákazník přesvědčit ve vzorkové síni v Praze 9 , Chlumecká 1539, navštívit můžete i stálou expozici v Lanšperku 63, v blízkosti Ústí nad Orlicí. Nabídku sortimentu si lze také prohlédnout na www.asto.cz.
12.03.2014 | PR
  • Výrobce Stylového nábytku ASTO

    Nabízí přes 150 druhů solitérů z masivu buku. Nábytek je vhodný pro vstupní haly, kanceláře, pracovny, jídelny, obývací pokoje, ložnice a další místnosti.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444