AQUA - THERM Praha 2005

Detail systému SCHIEDEl ABSOLUT

Detail systému SCHIEDEl ABSOLUT

Teplo, teplá voda, klimatizace a zdravé prostředí obytných budov, ale také ekologická šetrnost spolu s energetickými úsporami  - to všechno jsou dnes témata zásadní důležitosti, která řeší věděčtí a výzkumní pracovníci i výrobci. S úrovní,  které  v současné době dosahuje obor technické zařízení budov,  se můžete seznámit ve dnech 22.-26.11., kdy se na Výstavišti v Praze-Holešovicích koná 12. mezinárodní odborný veletrh AQUA - THERM PRAHA 2005.

Mezi stovkami vystavovatelů působícími v oboru vytápění, ventilace, klimatizační, měřicí, regulační, sanitární a ekologické techniky je i řada zahraničních firem, které projevují o tento veletrh zvyšující se zájem.
Z domácích vystavovatelů představí své výrobky např. SANITEC, výrobce sanitární keramiky, nábytku, van, sprchových koutů a vaniček, BOKI výrobce a prodejce otopných těles, firma Master Therm, která nabízí kompletní sortiment tepelných čerpadel nebo Termokomfort, specialista na  energeticky úsporné vytápění tepelnými čerpadly DIMPLEX. Společnost TC Mach představí mj. svoji úspěšnou novinku - tepelné čerpadlo MACH VHM 8,3 kompakt 300, v expozici firmy Protherm najdete novou generaci závěsných kotlů Protherm a u stánku firmy KORADO komplexní nabídku otopných těles. Firma TTK CZ-eurookna předvede svůj sortiment oken a vstupních dveří pro nízkoenergetické dřevěné stavby. K pravidelným významným vystavovatelům patří také výrobce špičkových technologií v oboru, firma Schiedel. Letos přichází se svojí novinkou - dvousložkovým komínovým systémem SCHIEDEL ABSOLUT. Systém je opatřen integrovanou tepelnou izolací v komínové tvárnici a tenkostěnnou keramickou vložkou a je vhodný pro odvádění spalin od spotřebičů na plynná, kapalná i tuhá paliva.
Jako doprovodný program veletrhu se ve dnech 22.-25. 11. uskuteční odborná konference TZB-2005. K tématům patří např. Hledání úspor v systémech vytápění, Nová evropská legislativa v TZB nebo Vytápění, větrání a chlazení obytných budov. Odborný seminář nazvaný Praktické zkušenosti z výstavby pasivních domů určený projektantům, investorům, stavařům, architektům a všem zájemcům o energeticky úsporné stavění proběhne ve středu 23.listopadu.
22.11.2005 | redakce Bydlení.cz
  • Schiedel s.r.o. - komínové systémy

    Výrobce a prodejce komínů pro novou i stávající výstavbu - keramické, nerezové, vícevrstvé a kombinované. Komíny pro nízkoenergetický dům, komínové systémy pro speciální použití. Komínové vložky pro vložkování a obnovu stávajících komínů. Systém pro řízené větrání.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444