AC Expo oznamuje změnu termínu v konání veletrhu art & interior

Společnost AC Expo oznamuje změnu termínu v konání výběrových výstav moderního designu nábytku a svítidel art & interior. Výstava proběhne ve dnech 26.–28. 11. 2009 souběžně s tradiční prestižní přehlídkou luxusních automobilových, motocyklových a lifestylových značek mmotion a 1. ročníkem veletrhu plastické a estetické chirurgie MediArt Prague 2009.

AC Expo přistoupilo ke změně termínu veletrhu po pečlivém zvážení okolností nepříznivé situace v oboru a omezených rozpočtů designových a interiérových firem. „K tomuto opatření jsme přistoupili, jelikož chceme u veletrhu art & interior i nadále zachovat jeho výběrovost a dále ho rozvíjet jako nejprestižnější akci svého druhu v České republice. 10. jubilejní ročník si tak zachová punc exkluzivity a neztratí nic ze své dosavadní prestiže,“ uvedl Adam Weber, generální ředitel společnosti AC Expo.

Letošní ročník veletrhu art & interior se uskuteční v nejkrásnějším prostoru Veletržního paláce, kterým je Malá dvorana. Toto umístění tak dá vyniknout firmám, které si mohou vzhledem ke svému postavení na trhu tuto prezentaci dovolit i navzdory současné hluboké recesi.

Veškerá plnění ze strany společnosti AC Expo vůči vystavovatelům a mediálním partnerům akce bude i při změně termínu dodržena.
Komplex výběrových výstav designového nábytku a svítidel, art & interior je ojedinělou výstavní akcí v České republice, která každoročně umožňuje veřejnosti seznámit se s nejnovějšími světovými trendy z oboru a s posledními novinkami na trhu. art & interior již tradičně nabízí svým vystavovatelům příležitost prezentovat se v působivých prostorách funkcionalistického Veletržního paláce. V letošním roce se bude zároveň také konat 4. ročník výběrové výstavy kancelářského nábytku, kancelářské techniky, vybavení a doplňků office & life 2009. Výstava je zaměřena nejen na vybavení domácích kanceláří, ale návštěvníci se zde mohou seznámit s nejnovějšími komunikačními technologiemi.
29.10.2009
  • AC EXPO s.r.o.

    AC Expo nabízí výstavní prostory Veletržního paláce Národní galerie v Praze. AC Expo se úspěšně etablovalo i v roli pořadatele veletržních akcí. Podílí se na organizaci komplexu řady výběrových výstav.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444