AAABYTY.CZ - bilance a plány

Realitní společnost AAABYTY.CZ, člen finanční skupiny SPGroup, specializující se na residenční nemovitosti, má za sebou velmi úspěšné pololetí. V tomto roce zde zprostředkovali nákup a prodej 230 nemovitostí, což v tržním vyjádření přesahuje částku 300 miliónů korun. Bezmála trojnásobně vzrostl počet nabízených nemovitostí - ze 750 na neuvěřitelných 2000. Zároveň se také zvýšil počet klientů, kteří poptávají koupi nemovitosti.

„V poslední době jsme otevřeli čtyři nové pobočky v Čechách i na Moravě. Komplexní spektrum služeb v oblasti nemovitostí tak mohou nově využít zákazníci v Ostravě, Plzni, Ústí nad Labem a Kladně. Postupně chceme vybudovat až 50 regionálních poboček, které zajistí unikátní pokrytí celé republiky v krajských a vybraných okresních městech,” hodnotí Petr Illetško, generální ředitel AAABYTY.CZ


Společnost AAABYTY.CZ jasně definuje tři pilíře, které tvoří základ činnosti společnosti. Prvním z nich je zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí na tzv. sekundárním trhu. Mezi tyto nemovitosti můžeme zařadit starší byty, rodinné domy, chaty, chalupy a samozřejmě pozemky. Druhou neméně významnou činností, kterou se společnost zabývá, je spolupráce s developerskými společnostmi. Připravuje realizaci a prodej bytů a domů v rámci developerských projektů, tzn. aktivně také působí na primárním trhu. Třetí činností je ojedinělá nabídka na trhu, která spočívá v počátečním výkupu bytů od developera do sesterské společnosti AAA Realitní fond, a. s., za cenu sníženou o plánovanou provizi realitní kanceláře a s garancí pro developera, že společnost prodá stanovené procento bytů (obvykle 80–85 %) k datu kolaudace projektu. „Tento program je jedním z projektů, který má naplnit vizi společnosti stát se nejvýznamnějším hráčem na českém trhu v obchodování s byty a ostatními nemovitostmi,“ upozorňuje Petr Illetško.

"Do konce letošního roku hodláme otevřít ještě dalších 8 poboček a zvýšit tak celkový počet zastoupení v celé ČR na 15. Naši expanzi řídíme s rozmyslem, proto po otevření našich zastoupení ve všech krajských městech, hodláme otevírat další expozitury ve středočeském kraji i v menších městech,” podotýká Illetško. „Zprovozněním husté sítě poboček, které budou dosažitelné pro naše klienty, chceme rozhýbat realitní trh v ČR se sekundárním bydlením, tzn. s již obydlenými nemovitostmi. Věříme, že si naše služby ve velmi krátké době zvykne využívat velké spektrum lidí, protože rozsáhlá síť má velkou výhodu nejen při nákupu a prodeji nemovitosti, ale také při výměnách nemovitostí. Lidé zjistí, že je snazší stěhovat se za prací. Prodat nebo vyměnit byt u jednoho subjektu bude daleko méně náročné než jednat s dvěmi nebo více realitními kancelářemi,” uzavírá Illetško.

15.08.2006

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444