Jak výhodně nakoupit nábytek

Soutěžte o vánoční poukaz na nábytek Jeko

Výrobou a prodejem nábytku se firma Nábytek Jeko.cz zabývá už mnoho let. Nábytek pro své zákazníky vybírá u kvalitních výrobců ze všech zemí Evropské unie.

Cílem je nabídnout zákazníkům výrobky, které jsou trendové, ale také cenově dostupné.

Firma Nábytek Jeko vychází z předpokladu,  že každý její zákazník se chce obklopovat kvalitním nábytkem. Udržuje proto vysoký standard své nabídky a zároveň výhodné ceny.

Vánoční prodej nábytku


Již nyní zde zakoupíte velké množství zboží se slevou. Tyto SLEVY budou platit po celou dobu vánočního období, tak, aby každý měl možnost pečlivě si vybrat a nábytek mu byl doručen včas pod vánoční stromeček. 

Vánoční portfolio Jeko zahrnuje například levné ložnice skládající se z manželské postele, nočních stolků a šatní skříně – ložnice Cleo, ložnice Verti a další produkty. V nabídce najdete i samostatné postele do dětských pokojů, komody nebo levné ložní povlečení.



Naprostou cenovou bombou jsou dětské otočné židle Q-G2 za pouhých 950 Kč. Dětská židle je ergonomicky tvarovaná s možností nastavení výšky sedu. Touto židlí jistě potěšíte každého školáka. Vybírat můžete z mnoha barevných variant od růžové, červené až po zelenou a modrou.


Pro manželky, maminky, babičky vybral tento prodejce výhodnou nabídku kuchyňských linek. Nejlevnější z nich, kuchyně Prima, stojí 4.490 Kč.  Jedná se o klasické kuchyně s korpusem z kvalitního lamina a dvířky vyrobenými rovněž z lamina či MDF materiálu. Záleží na výběru typu dvířek, který při objednání kuchyně zvolíte.


Maminkám jistě udělá radost kvalitní ložní povlečení do postýlky pro chlapečky i holčičky ze 100% bavlny za pouhých 319. Povlečení je zdobené různými pohádkovými motivy – Hello Kitty, medvídky, autíčky apod.

Jakékoli zboží se slevou naleznete v populární sekci Akční ceny. Za pouhých 3.872 Kč se bude ve vašem obývacím pokoji dobře vyjímat obývací stěna Paco vyrobená z vysoce kvalitního lamina a obsahuje několik modulů, které můžete mezi sebou kombinovat. Obývací stěna disponuje moderním designem a barevnou kombinací.


Navštivte internetový obchod Nábytek Jeko už nyní a vyberte si zboží s vánoční slevou. Budete mít jistotu včasného doručení pod stromeček.  Zboží obchod rozváží vlastními vozy. V případě přání si můžete nábytek nechat vynést přímo do bytu a dodavatel vám zajistí i jeho odborné smontování.
bydlinek

 

Soutěž o poukaz na nábytek


Chcete pro nákup v internetovém obchodě Nábytek-jeko.cz získat dárkový poukaz v hodnotě 5000 Kč? Stačí odpovědět na dvě následující otázky. První z nich je pouze anketní a na případnou výhru nemá vliv. Do slosování o poukaz pak budete zařazeni v případě, že správně odpovíte na otázku číslo 2. Soutěžit můžete do 8.12.2013. 

Výhercem se stává:
Veronika Krátká 
07.11.2013
  • Nábytek Jeko.cz

    Hledáte kvalitní a levný nábytek? Navštivte náš obchod s širokou nabídkou zahraničního i českého nábytku. Nabízíme luxusní i levný nábytek pro všechny naše zákazníky. Nábytek na splátky je u nás samozřejmostí včetně montáže a výnosu zboží.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444