"Sami vyrábíme, sami prodáváme"

Pod tímto mottem nabízí své zboží e-shop www.nabytekmorava, který patří k internetovým prodejcům schopným u některých druhů zboží vyhovět i požadavkům na úpravy rozměrů. Své zboží tento obchod navíc dodává ve velmi krátkém čase.

Takový servis e-shopu www.nabytekmorava.cz umožňuje fakt, že jeho provozovatel nabízený nábytek nejen prodává, ale také vyrábí. U natolik různorodého a širokého sortimentu, jaký tu je na výběr, to může být překvapivé, odpověď ale přinese nahlédnutí do výrobního a skladového zázemí firmy.

Najdete zde vše potřebné pro výrobu skříní, obývacích stěn a polic, stolků, psacích stolů, předsíňových sestav, kuchyní, koupelnového nábytku, ale také dvojlůžek a postelí, pohovek i dalšího čalouněného nábytku. Firma disponuje skutečně rozsáhlým moderním strojním vybavením: Stroji pro potisk látek, pro výrobu tepelných roun, prošívacími stroji i velkou stříhací a šicí dílnou, několika pilami na PUR pěny, včetně CNC pil, manipulačními stroji, vlastní pilou pro zpracování kulatiny, sušičkou, rozmítací pilou, zkracovací linkou, velkoplošnýma pilami na zpracování lamino desek, čepovačkami hran, CNC frézovacími a vyvrtávacími stroji a CNC tvarovým olepováním dílců, obrovskou kompresorovnou s úpravou vzduchu, čalounickými dílnami a stolařskými provozy. Co by ovšem návštěvník v nábytkářské firmě pravděpodobně nečekal, je kovovýroba zajišťovaná kovoobráběcími frézami. K dispozici jsou zde lisy, ohýbyčka, nůžky, nýtovačky, dělají se zde svařovací práce i laserové vypalování plošných a profilových materiálů. Proto také může sortiment zahrnovat i výrobky se zajímavými kovovými prvky, jako například postele s kovovými čely.

Rychlé dodání výrobků k zákazníkům usnadňují rozlehlé sklady plošného materiálu, kování a potahových látek pro čalouněný nábytek, ale také vlastní linka na výrobu kartonu a několik balících strojů.

Dobře vedené sklady materiálů a výroba vlastního kování patří k velkým přínosům obchodu, nejsilnější stránkou e-shopu www.nabytekmorava.cz je ale jeho obrovský několikapatrový sklad již hotových výrobků, kde je k nalezení vše, co prodejce nabízí na svých stránkách. Patrové regály plné matrací a lamelových roštů různých typů a rozměrů, řady dvojlůžek, válend, postelí, sedacích souprav, palety plné židlí, kartonů se stoly, skříněmi a koupelnovým nábytkem.

Další patro je zaplněno kuchyňskými skříňkami, hotovými kuchyněmi a  kuchyňskými dvířky. Největší prostor zabírají kartony s výklopnými skříněmi, kovovými rámy, mechanikami a rošty, které jsou určeny především na vývoz do zahraničí.

Jak nás upozornila obchodní ředitelka firmy, šíře sortimentu a množství výrobků je natolik rozsáhlé, že některé položky, bohužel, v e-shopu ani nenajdeme. Před nedávnem ale stránky e-shopu přinesly jedno příjemné zlepšení. Aby se zákazník o výrobku, který si vybírá, dověděl co nejvíce, ke statickým fotografiím s popisem a cenou přibyly ještě VIDEO návody s předvedením funkcí a montáže. Důvodů, proč nakupovat na internetové adrese www.nabytekmorava.cz, je tak zase o jeden více.
Podívejte se například, jak složit praktickou výklopnou postel SOFA, kterou si v e-shopu můžete také objednat:

24.04.2014 | PR

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444