5x zelený úklid

Snažíte se žít ekologicky a přemýšlíte, jak na to? Stačí, když budete uklízet „na zeleno“ s přípravky, které jsou šetrné k přírodě, účinné na špínu a nezatíží vaši peněženku.

Zelená šetrná řada Real Green clean české společnosti Zenit je vysoce biologicky odbouratelná, zabalená v recyklovaných obalech a účinně si poradí s téměř každou špínou. 
 

Podlaha

Aby byla dlouhodobě čistá, je potřeba ji pravidelně udržovat. Real green podlahy vám v tom skvěle pomůže – vyčistí dlažbu, laminát, dřevo či jiné typy podlah. Po použití na nich zanechá antistatický film, který brání dalšímu usazování špíny a navíc provoní celý byt citrusovou vůní s tóny fialek a jasmínu.
 

Plochy

Rozčilují vás neustálé fleky, zaschlé kapky vody a mastné skvrny na kuchyňské desce? Vyzkoušejte Real green plochy, který se hodí do kuchyně, na poličky v obýváku či psací stoly. Má vynikající odmašťovací schopnost a účinně si poradí i s mýdlovými a vápenatými usazeninami. 
 

Toalety

Zářivě čisté WC je vizitkou každé hospodyňky. Nenechte se zahanbit a vrhněte se do pořádného úklidu. Real green toalety je gelový přípravek vyrobený na bázi přírodních kyselin (citronové a octové) a hravě si poradí s vodním kamenem, rzí a mýdlovými usazeninami. Ocet prostě dokáže divy.
 

Nádobí a myčka

Děsí vás hora nádobí, která na nás každý den čeká? Už se nemusíte bát, Real green clean nádobí je šetrný k přírodě i k vašim rukám. Má vysokou odmašťovací schopnost a zvládne i tu největší horu talířů. Pokud máte doma myčku, použijte Real green tablety do myčky a vaše nádobí umyjí dočista „do čista“. Bez fosfátů, chloru a konzervačních látek, za to s enzymy, které rozpustí špínu i při nízkých teplotách.
 

Praní

Víte, jaký prací gel bude vaše prádlo milovat? No přece Real green prací gel, který pere bez fosfátů, barviv a optických zjasňovačů. A milovat ho bude i vaše domácí čistička odpadních vod.

Více informací a další čisticí prostředky od českého výrobce Zenit naleznete na www.zeniteshop.cz 
21.04.2016 | PR

BYDLENÍ.CZ doporučuje

  • STĚHOVÁNÍ Praha, spol. s r.o.

    Už více než 10 let provádíme profesionální stěhování bytů a rodinných domů, firem i státních institucí po celé České republice. Díky kvalitě a komplexnosti našich stěhovacích služeb patříme v ČR k předním hráčům v oboru. V roce 2008 jsme získali prestižní certifikát kvality ISO.


BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444