25 omylů při výběru koupelny

Vyvarujte se chyb při zařizování koupelny

Dnešní doba je plná možností a nových řešení. Na našem trhu najdete stovky koupelnového vybavení a značek, které se nabízejí ke koupi a většina z nás se v tom může doslova ztratit.

Vybavení koupelen je důležitý stavební obor. Nepodceňujte ho a chtějte podrobné informace a správná řešení.

Společnost Wellmall sepsala pro všechny, kteří se nechtějí s pořizováním nové koupelny spálit, e-knihu, ve které je shrnuto 25 nepravd a mýtů, které se kolem budování koupelny tradují. Čtenáře čeká 48 stran, po jejichž přečtení bude přesně vědět co, jak, proč a kdy udělat, aby si zařídil maximálně funkční koupelnu, která mu bude sloužit po dlouhá léta.

Přemýšlejte, až pak investujte

Každý ví, že zařízení koupelny nelze podceňovat, protože si zde vytváříme místo osobní hygieny a relaxace, kde každé ráno pod sprchou nabereme sílu do nového dne a večer si odpočineme po náročném dni koupelí v pohodlné vaně.

Kolik rekonstrukcí koupelny za život provedeme? Jednu? Možná tři? Přáním mnohého z nás je, postavit nebo zrekonstruovat koupelnu, která nám bude sloužit minimálně 15 a více let. Je přirozené, že chceme kvalitní materiály a kvalitní provedení. Kvalita - to je jediná záruka pro to, aby koupelna za 15 let stále fungovala tak, jak má.
Kvalita má záruku
E-kniha od společnosti Wellmall radí, jak se vyhnout všem nástrahám při výběru koupelny. Svým čtenářům předává všechny hodnotné informace, které za roky praxe nasbírala, a chce každému pomoci vybrat koupelnu bez problémů, plně funkční a cenově dostupnou.
 
Kvalitní koupelnové vybavení je zárukou dlouhé životnosti. Bohužel stále si většina lidí vybírá to nejlevnější vybavení a potom se velice diví, že kvalita výrobku není stejná jako u jiných, kteří za koupelnu dali mnohem více peněz. Proč nám akrylátová vanička praskla, baterie teče, sprchový kout se už napůl rozpadl, silikon neustále plesniví atd.? Během několikaté praxe se osvědčila rada: „ Řeš každou koupelnu individuálně a hledej funkční a cenově dostupný produkt. Nejnižší cena není vše a o něčem vypovídá“ 
K cíli s e-knihou
Název e-knihy „25 omylů při zařizování koupelny aneb vyvarujte se chyb při budování Vaší koupelny“ společnost Wellmall nezvolila náhodou. Fenoménem některých českých kutilů, fachmanů, živnostníků, zedníků, instalatérů a nezkušených firem je neustále dané technologické postupy obcházet a vytvářet nesmyslné ulehčení a nové nepravdy.
Nechte se provést bludištěm problematiky koupelen a dojděte ke správnému cíli - vysněné koupelně.
 
Pokud se chcete o e-knize „25 omylů při zařizování koupelny" dozvědět více nebo si ji přečíst - máte stále ještě možnost. ZDARMA ke stažení ZDE.

Pro více informací navštivte:  www.levna-koupelna.cz a www.wellmall.cz
29.07.2013

BYDLENI.CZ Internetový magazín o bydlení a životním stylu. Byty a reality. Katalog firem, produktů a služeb.

REDAKCE BYDLENI.CZ: Kotlářská 5, 602 00 Brno; tel.: 532 154 444; info@bydleni.cz
Provozovatel serveru: ABSTRACT s.r.o.; Kotlářská 5, 602 00 Brno; info@abstract.cz; Tel.: 532 154 444